Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ανομολόγητα Πανεπιστημίου....

Τον τελευταίο καιρό μια νέα μόδα έκανε εμφάνιση, που άλλου... Στο facebook.
Τα ανομολόγητα. Πιστεύω πια πως όλοι γνωρίζουν τι είναι, αλλά μια περιγραφή ίσως βοηθούσε τα 2-3 άτομα που δεν ασχολήθηκαν, να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.
Είναι λοιπόν σελίδες στο facebook, όπου μπορεί ο καθένας να αναρτήσει μια δημοσίευση ανώνυμα με διάφορα θέματα που τον προβληματίζουν. Από κάτω, οι ακόλουθοι τις σελίδας μπορούν να σχολιάσουν την ανάρτηση επώνυμα. Υπάρχουν πολλές τέτοιες σελίδες που αφορούν ανομολόγητα από διάφορες πόλεις, από φεστιβάλ κλπ. Εγώ επέλεξα να ασχοληθώ με τα ανομολόγητα των πανεπιστημίων για να δούμε επιτέλους τι προβληματισμούς έχουν οι φοιτητές. 


Κάποιος που δεν έχει διαβάσει ανομολόγητα πανεπιστημίου, θα υποθέσει ότι οι φοιτητές μπαίνουν εκεί και ρωτάνε ή ανακοινώνουν διάφορα πράγματα που αφορούν τις σχολές όπου φοιτούν. Για παράδειγμα, αν έχει βγει το πρόγραμμα εξεταστικής, πότε ξεκινάν οι εγγραφές στη σχολή, αν ο Εύδοξος άνοιξε για να παραλάβουν τα συγγράμματα τους  και διάφορα τέτοια πράγματα που θα απασχολούσαν έναν φοιτητή.
Αλλά ΟΧΙ! 


Οι φοιτητές σήμερα έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από τα μαθήματα τους. Ας δούμε μερικές από τις αναρτήσεις.


Ειμαι 18 και ειναι 30 και ειναι πολυ καλύτερος απο τα 20χρονα κ 25χρονα ανώριμα αγοράκια που κυκλοφορούν τα οποία το μονο που τους νοιαζει ειναι πού θα χώσουν το πουλί τους για ένα βράδυ!! Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σταυρώνετε γκομενα!

#29

(Φιλοσοφική Σχολή)

MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,MILF,...MILFARES MONO REEE MOUNIA..H σκετη καβλα στο κρεβατι..Η δικια μ μπροστα της ενα 0 ,παλι καλα που ειναι μουναρα..Πλεον κυκλοφορω κ γαμαω που και που τη δικια μ και σχεδον καθε μερα γαμαω τη μιλφαρα οταν δουλευει ο αντρας της,,,Παιδια ειμαι ο πιο ευτυχισμενος αντρας στον κοσμο διοτι περα απ ολα αυτα πλησιαζω στο πτυχιο... Καλησπερα και καλη βραδια 
emoticon grin emoticon grin
(Σχολή Επιστημών Υγείας)
.



Θελω γνωμες για το εξης: Αθηναια σπουδαζει εκτος Αθηνας και ενω εχει γκομενο τον χωριζει και τα φτιαχνει με συμφοιτητη της που εχει πολλα λεφτα.
‪#‎απορια‬
(Σχολή Επιστημών Υγείας)




https://www.facebook.com/anomologitapanepistimiouthessalonikis/?fref=nf
Εδώ μπορείτε να δείτε και όλα τα υπόλοιπα με προβληματισμούς όπως....
Βυζιά ή κώλος; ΔΑΠ ή ΠΑΣΠ, ξεκατινιλίκια, καραγκιοζιλίκια  και όλα τα σχετικά.

Όπως όλοι καταλάβαμε οι αναρτήσεις φωτογραφίζουν παιδάκια, με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που φοιτούν σε "αξιόλογα" πανεπιστήμια. Γαμήθηκε η Μάνα σας να δουλεύει για να σας στείλει φροντιστήρια, για να φάτε μασημένη τροφή και  να περάσετε στην Ιατρική, νομική και όπου σκατά περάσατε, γιατί; Για να ασχολείστε με ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να συνεχίσετε να τρώτε από τα φράγκα της. 
Και αφού μετά από 10 χρόνια πάρετε το πτυχίο θα βγείτε να το παίζεται σοβαροί και μορφωμένοι επιστήμονες....  

Και μη μιλήσω για αυτούς που σχολιάζουν από κάτω τις αναρτήσεις...
Άλλα ΖΩΑ και αυτά. Κάθονται όλη μέρα να χαραμίσουν χρόνο για να γίνουν διασημότητες στα ανομολόγητα και να γράψουν ένα κρυόκωλο σχόλιο πιστεύοντας ότι έχουν τρομερό χιούμορ! Και μια φορά που κάποιος έκανε post λέγοντας ότι είναι 3ο έτος και δεν χρωστάει ούτε ένα μάθημα οι άλλοι από κάτω πέσαν να τον φάνε και προσπαθούσαν να πουλήσουν μαγκιά αναφέροντας τον αριθμό από τα  μαθήματα που χρωστάνε. Αν είσαι τόσο μάγκας ρε λούλη, πήγαινε να πεις στον πατέρα σου πόσα χρωστάς όχι στα ανομολόγητα. Φοιτητές που φέρονται σαν 13χρονα. Περνάν εφηβεία στα 22 τους με την δικαιολογία, "ε πότε θα τις κάνω τις μαλακίες αν δεν τις κάνω τώρα" Να σου απαντήσω ρε βρωμιάρη πότε...  ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΕΣΥ  ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Τότε να δούμε τi αλητεία είσαι....

Και για όσους έχουν να πουν ότι αν με ενοχλούν να μην τα διαβάζω, να μη τα κοιτάω και λοιπές παπαρολογίες....